Ismét lehet Magyar Termék Nagydíj® kitüntető címre pályázni


 • Top Céginfó
  feb 23, 2011

  A Magyar Termék Nagydíj® Pályázatot 2011-ben tizennegyedik alkalommal hirdette meg az INDUSTORG – VÉDJEGYIRODA Minőségügyi Kft., a Magyar Export- Import Bank Zrt., a Magyar Exporthitel Biztosító Zrt., a Nemzeti Fogyasztóvédelmi Hatóság, a TERC Kereskedelmi és Szolgáltató Kft. és a TÜV Rheinland InterCert Kft.

  Idén már a gazdaság legszélesebb palettáját felölelő 22 témakörben lehet pályázni. A Pályázati főcsoportok között, a jól ismerteken túl, számos újdonság is megtalálható pl: háztartási gépek – berendezések, étrend kiegészítők, aktív orvosi eszközök, közüzemi szolgáltatások, tűzijátékok, elektromos alkatrészek, világítás, LED, gázberendezések, motoros szerszámok.

  A Magyar Termék Nagydíj® Pályázat a minőségtudatos szemlélet elterjesztését tűzte ki, mellyel a tudatos fogyasztói magatartás kialakulását is segíti.

  Ismét lehet Magyar Termék Nagydíj® kitüntető címre pályázni

  Pályázatok benyújtási határideje: 2011. május 20. (péntek)
  Az ünnepélyes eredményhirdetés, a nagydíjak és a különböző elismerések átadása: 2011. szeptember elején a Parlament Felsőházi Termében lesz.

   

  A Magyar Termék Nagydíj® védjegy elnyerése és feltüntetése elismertté tesz a terméket- szolgáltatást. Előállítójának, forgalmazójának megbízhatóságát tanúsítja, viselője számára biztosítja a fogyasztók általi pozitív megkülönböztetést. Kiváló reklámhordozó és alkalmazása nemcsak erkölcsi elismerést jelent, hanem végső soron árbevétel emelkedéssel is jár.

   

  A Magyar Termék Nagydíj® kitüntető címet elnyert termékek gyártói és szolgáltatások szolgáltatói (csak néhány példa): Apáczai Kiadó Kft, Béres Gyógyszertár Zrt, Pick Zrt, CERES Zrt, ELECTROLUX LEHEL Kft, Nádudvari Élelmiszer Kft